Wij zijn open. Op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. En soms ook op zondag. Voor koffie met taart, koffie met een tosti en koffie met verse soep. Huisgemaakt met plezier voor twee. Alleen bij BAKKIE040.

Menu. Koffie.

Naast onze koffie zoals koffie bedoeld is, serveren wij een kleine kaart. Je kunt bij ons genieten van soep van de week, seizoenssalade(s) en van tosti's zoals tosti's moeten zijn. Bij de koffie serveren we 'zoet' van onze eigen Soresh.   

Team. Koffie.

BAKKIE040 wordt gerund door (voormalig) dak- en thuislozen. Wij noemen ze barista’s van de straat. De werkervaring en contacten die ze hier opdoen, vormen een belangrijke stap in de richting van reguliere baan en een beter bestaan.

Het team staat onder leiding van gastvrouw Charlotte van Gemert en chef-kok Mounir Toub (bekend van onder meer 24Kitchen en Koken met MAX).

Informatie. Koffie.

BAKKIE040 is prettig gevestigd op een prominente plek in de stad: bij Plug-in-City aan het Ketelhuisplein en de voet van de Trudo Toren op Strijp-S.

Openingstijden: woensdag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur.

BAKKIE040
Leidingstraat 17A
5617 AJ Eindhoven

Mailen kan naar mounir@springplank.org

www.bakkie040.nl

Partners. Koffie.

BAKKIE040, de koffiebar en de campagne zijn een initiatief van Springplank, Rotary Eeckaerde en Trudo en de partners Start Foundation, Plug-In-City, COFFEELAB en GGzE.

De koffiebar is ontworpen door BYGG architecture & design en werd ingericht samen met onze barista’s van de straat. De koffie wordt gebrand en geschonken in samenwerking met COFFEELAB

BAKKIE040 krijgt de steun en het vertrouwen van tal van bekende en minder bekende Eindhovenaren en gasten uit alle windstreken. Dit zijn onze partners in de strijd tegen dakloosheid.

Powered by: